Želite da sarađujemo | Otvarate radnju? | Robna marka | Zaposlenje | Novosti
Prijava korisnika Prvi put ste ovde? Registrujte se!
Pozovite nas: +381 (0)26 4322025
0 artikala | RSD 0.00
 
 
O nama
Bonita  je ambiciozna i perspektivna kompanija koja posluje od 1994.godine.

 Prvi počeci našeg rada se vezuju za proizvodnju kafe u iznajmljenom prostoru, veličine 18m². Period koji je sledio, donosio je veliki rad i postizanje odličnih rezultata u izgradnji veoma kvalitetne kompanije koja ima viziju prepoznavanja potreba tržišta, a pre svega svojih vernih kupaca I krajnjih potrošača. Iz te vizije, proisteklo je i pokretanje maloprodajnih aktivnosti, koje se ogledaju kroz 2 maloprodajna objekta, od kojih je jedan počeo sa radom, sada već, daleke 2001.godine. Kada su dominirale razne prehrambene prodavnice, raznih sadržaja,uglavnom, uvozne robe, mi smo imali viziju da je tržištu potreba ponuda zdrave hrane i robe na meru. I, nismo pogrešili.

Svakim danom dobijamo razne pohvale naših vernih potrošača o asortimanu, usluzi, ponudi, koja im je uvek na raspolaganju i koju svakodnevnim radom, pospešujemo u korist Vas- vernih potrošača. Drago nam je zbog toga i zato želimo da, unapredimo naš odnos prema potrošačima i ponudu  kroz ovaj sajt, i pokrenemo prodaju preko interneta- što je i sastavni deo našeg novog sajta.

 Danas se nalazimo u sopstvenom administrativnom i proizvodnom prostoru u industrijskoj zoni u Smederevskoj Palanci, veličine 1000m², a u planu nam je i proširenje proizvodnog i magacinskog dela, jer smo postojeće prostore već prerasli.
 
Kompanija je sertifikovana po standardima ISO 9001:2008, ISO 14001:2005  i HACCP za proizvodnju praškastih proizvoda - šlagova, kremova, pudinga, sladolednog deserta, dodataka jelima, snack proizvoda,...

Takođe,na sopstvenoj tunelskoj sušari duži niz godina sušimo voće,povrće i lekovito bilje.

Naša osnovna delatnost je proizvodnja praškastih proizvoda (šlag, puding, sladoled), dodataka jelima (začin, suvo povrće), slanih proizvoda (kokica, prženi i pečeni kikiriki), aroma za domaćinstvo, pakovanje razne robe (zrnaste, komadne, praškaste,…), kao i promet zdrave hrane i ostale robe u maloprodaji.

Početak proizvodnje čajnih peciva, kolača, je samo jedan od naših segmenata konstantnog razvoja ponude tržištu, koje je sve zahtevnije i kvalitetnije. U tom smislu, imamo odličnu saradnju sa konkurentskim firmama, ali i sa ostalim firmama koje prepoznaju našu profesionalnost i posvećenost u obavljanju poslova, kao i u poštovanju dogovora.

Prisutnost na tržištima u okruženju, rezultirala je  zastupanjem, evropski, priznatih kompanija iz Bugarske:
 Korona, Stara Zagora (musli barovi, caramel barovi, dražirani kikiriki,…)
 Balcho, Sofia (hladno presovana ulja: od semena bundeve, lana, susama, …)
 Vitanea, Plovdiv (matični sok od aronije,…)

Bonita  je vlasnik nekoliko brendova koji su, u razvojnom smislu, proširili perspektivu, ali i obezbedili budućnost Bonite:

Bonarom - proizvodnja aroma za industriju I domaćinstva

Arvita-  sopstvena robna marka u zdravoj hrani- matični sok od Aronije

Mama’s cookies- čajna peciva, integralna i obična, kolači

Maxon- kokice sa morskom solju

Bonita- prepoznatljiv brend u proizvodnji šlagova, pudinga i dodatka jelima (začin)
 
 

Politika kvaliteta
Od samog osnivanja Bonita je imala jedan imperativ - kvalitet. Za naše kupce Bonita znači proizvod vrhunskog kvaliteta,izvanrednog ukusa,proizvod koji se jednostavno priprema. Neprestana briga o kvalitetu je ključ našeg uspeha.
 
Svesnost o značaju i neophodnosti kvaliteta je pristutna u svim delovima preduzeća. Veliku pažnju posvećujemo kvalitetnom odabiru dobavljača sirovina, samom procesu proizvodnje,kao i detaljnoj kontroli kvaliteta gotovog proizvoda.
Za naše uspehe posebno je zaslužan tim stručnih i motivisanih ljudi.
 
 

Distribucija
Bonita svoje proizvode distribuira kroz :
  • Sopstvene maloprodajne objekte 
  • Veleprodaje 
  • Specijalizovane veleprodaje zdrave hrane
 
 
Najnovije vesti
Postavljeno: 25.12.2015.
ČESTITKA
Postavljeno: 17.09.2015.
Saradnja sa stranim kompanijama
Uvoz za tržište Srbije- hladno presovana ulja, kompanija Balcho, Bugarska
Pogledajte sve vesti >>
 
 
Priznanja - Rekli su o nama
 
20 godina kvaliteta
 
Kontaktirajte nas