Želite da sarađujemo | Otvarate radnju? | Robna marka | Zaposlenje | Novosti
Prijava korisnika Prvi put ste ovde? Registrujte se!
Pozovite nas: +381 (0)26 4322025
0 artikala | RSD 0.00
 
 
Informacije
Želite da sarađujemo
Poštovani budući korisnici Bonita proizvoda, i Bonita sajta, zahvaljujemo se na interesovanju za saradnjom, te Vas molimo da nam se obratite putem e-maila, uz naznaku za oblast u kojoj želite saradnju sa Bonita doo, Smed. Planka:
 
 • Proizvodnja
 • Prodaja
 • Marketing
 • Distribucija
 • Finansije
 • Razno
 
Za početak saradnje, obavezno je dostavljanje osnovnih podataka i to:
 
 • Za pravna lica (naziv firme, pib, kontakt osoba (i funkcija), kontakt telefon)
 • Za fizička lica (ime i prezime, kontakt telefon)
Navedeni podaci će biti korišćeni prema Uslovima korišćenja sajta i u druge svrhe se neće koristiti.
 
Otvarate radnju?
Otvaranje radnje predstavlja složen proces aktivnosti u našem okruženju. 
 
Pored raznih administrativnih poslova prilikom početka biznisa, dodatno se  nameću i poslovi u odabiru dobavljača za robu. Veoma je važno odabrati pravog dobavljača, po mogućstvu da to bude ujedno i proizvođač robe kojom Vas snabdeva, jer ćete tako obezbediti robu sa dobrim cenama i dobrim rokom trajanja, a i sa proizvođačem možete lako dogovoriti i posebne detalje, kao što je način pakovanja, vreme isporuke, količina,...više mogućnosti- veća konkurentnost Vaše radnje na tržištu!

Bonita je Vama na raspolaganju za snabdevanje robom iz svog proizvodnog asortimana, ali i razne druge robe- koja je Vama potrebna.
 
Pošaljite nam Vaše želje, upit za predlog asortimana iz našeg portfolia proizvoda, rado ćemo Vam odgovoriti, i nadamo se početku obostrano korisne saradnje.
 
Postanite deo velike porodice   kupaca i korisnika proizvoda. Robu isporučujemo po dogovoru na teritoriji cele Srbije!
 
Robna marka
Bonita raspolaže savremenim mašinama za pakovanje, sušenje, prženje i pečenje, mikserima i ostalim mašinama potrebnim za proizvodnju kvalitetnih proizvoda  iz našeg asortimana, pod robnom markom naših poslovnih partnera- po dogovoru.
 
Posedujemo mašinu za pakovanje, tzv multi head, sa veoma preciznim mernim sistemom (+/- 0,001kg), mogućnost pakovanja sa inertnim gasom (azot).
Mogućnost proizvodnje robne marke postoji i u ostalim segmentima proizvodnje :
 
 • Šlag, puding, sladoled
 • Dodatak jelima (začin)
 • Arome za domaćinstvo
 • Slani program (kokice, kikiriki)
 • Čajna peciva
 • Ostalo po upitu (posebna pakovanja po želji naručioca),...
   
Bonita je raspoložena da u saradnji sa Vama razvije nove proizvode koji bi se proizvodili samo za Vaše potrebe i po Vašoj recepturi. Kapaciteti su apsolutno zadovoljavajući, I usmereni na, pre svega, zadovoljenje potreba naših saradnika, kupaca I poslovnih partnera.
 
Ukoliko imate potrebu za ovakvom saradnjom, unapred se radujemo istoj i očekujemo vaš upit. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zaposlenje
Bonita je ambiciozna I perspektivna kompanija koja posluje od 1994.godine. Neprestani razvoj kako organizacionog, tako i kadrovskih potencijala, dovelo je od povećanja nivoa kvaliteta naših proizvoda, što su kupci – potrošači primetili I svakodnevno nam ukazuju poverenje kontinuiranom kupovinom naših proizvoda.

 
Bonita  u svom kadrovskom potencijalu ima razne profile stručnosti (od srednje škole do magistrature) što nam obezbeđuje kvalitet u proizvodnji i plasmanu proizvoda.
 
Ukoliko smatrate da imate mogućnost, potrebno znanje za rad u proizvodnji hrane, iskustvo i volju za radom i saradnjom, kao za napredovanje u karijeri kroz program  , stojimo na raspolaganju za razgovor sa Vama.

 
Vaš CV (sa fotografijom) očekujemo na office@bonita.rs kako bismo se upoznali sa Vašim potencijalima. Naša stručna služba će rado razgovarati sa Vama o mogućnostima saradnje.
 
Dobrodošli u svet  !
Pravila i uslovi korišćenja
 
Korišćenjem bilo kog dela sajta Bonita.rs i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Ni jedan deo sajta  Bonita.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
 
Sajt  Bonita.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice.
Sadržaj sajta Bonita.rs koristite isključivo na vlastitu odgovornost te sajt ne snosi odgovornost za eventualne štete nastalog korištenjem sadržaja sajta.
 
Sajt  Bonita.rs  zadržava pravo menjanja i uklanjanja sadržaja sa sajta bez prethodne najave.
Sajt  Bonita.rs  polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnka autorskih prava (www.bonita.rs, partneri, korisnici)  smatra se kršenjem autorskih prava sajta Bonita.rs  i podložno je tužbi.
 
Ukoliko smatrate da je, sajt Bonita.rs,  povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.
 
Sajt  Bonita.rs   sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.
Sajt  Bonita.rs  nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na sajtu, te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajt  Bonita.rs.
Sajt  Bonita.rs   štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.
Sajt  Bonita.rs,  se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta (internet prodavnice), te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim i isključivo uz dozvolu korisnika.
 
Sajt  Bonita.rs, može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke sajt Bonita.rs, koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao sajt i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio korisnicima  koji ga posećuju.
 
Sajt  Bonita.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju nezakonitih aktivnosti korisnika.
Sajt Bonita.rs  zadržava  pravo izmene ovih uslova korišćenja bez prethodne najave. 
 
Dostava robe
Dostavu robe vršimo na dva načina:
- svojim voznim parkom
- brzom poštom

Za veće porudžbine, isporuka je našim vozilima, u roku od 48h.

Brzom poštom se isporučuju manje količine, i to za izvršene porudžbine do 12h, isporuka je u roku od 24h. Porudžbine koje stignu posle 12h, isporučuju se u roku od 48h.
 
 
INFORMACIJE
Želite da sarađujemo
Otvarate radnju?
Robna marka
Zaposlenje
Pravila i uslovi korišćenja
Dostava robe
Kontakt
 
 
Priznanja - Rekli su o nama
 
20 godina kvaliteta
 
Kontaktirajte nas